Fire bønder som brenner for landbruket –
to agronomer, en sivilarkitekt og en med erfaring fra Fjellstyret. Interessen for og gleden av mat og historie tar hos alle nok aldri slutt!

Ellen Marie Tangen

Ellen er agronom som er vokst opp på gård og har laget ost gjennom oppveksten. Hun har deltatt på ulike ystekurs, og har to år høgskoleutdanning i folkemusikk. Salgserfaring fra egne produkter på Sollia Prestegård har hun også.

ellmar@online.no / 950 88 465

Tanja Vaaler

Sivilagronom i økologisk landbruk. Erfaring med geitegård fra Tyskland og osteproduksjon i Sveits. Deltatt på ulike ystekurs i Sveits og ystekurset i Undredal. Lidenskapelig opptatt av økologisk landbruk. Opprinnelig fra Tyskland.

tanjavaaler@gmail.com / 952 78 863

Hans Bondal

Hans har vært leder i Norsk Seterkultur og har drevet gårdsbruk i nesten 40 år. Studerte skog og utmark ved Evenstad og har salgserfaring fra egne produkter på Sollia Prestegård.

hans.bondal@gmail.com / 90 96 95 18

Stein Vaaler – daglig leder

Sivilarkitekt og bonde, har bodd mange år i Sveits og Sør-Tyskland. To utdannelser innen psykologi; parterapeut og arbeid med ungdom, konfliktløsing og forebygging av vold.

vaalerstein@gmail.com / 468 91 445

Åpningstider butikk og Lille Sollia kafe:

Sommeråpent fra 1. juli til 22 august 2021:

Hver dag fra 12.00 til 16.00

Bestill ost og annet over: vaalerstein@gmail.com eller tel. 46891445